Latest Entries
Uncategorized

korea-changwon city-busan

assalamualaikum, dah lama rasanya tak men’update’ kan blog aku …sejak berkecimpung dalam facebook makin di nak tirikan pulak blog nie..banyak lagi gambar yang belum sempat di upload..hehehe… gambar-gambar nie masa aku dekat korea..tak banyak pon nak di kongsi lagi pun pergi ke sana atas urusan kerja..boring sket laaa..masa untuk ronda-ronda agak terhad.. Continue reading

uncategories

Maher zain – Sejuk dengar lagu nie

Artist: Maher Zain Album: Thank You Allah sejak-menjak nie aku dah tak layan sangat lagu-lagu indie jauh sekali layan keroncong..sejak pertama kali dengar lagu ‘Maher zain’ di corong realplayer aku niee…terus jatuh cinta plak…lagu bagus..lirikk manis…tersentuhh jiwa nakal aku niee…hehehe…pada mereka yang tak penahh lagi dengarr cuba-cuba beli yang ori…pergghh!!..dia punya ‘feel’ sampai hati… note … Continue reading