wedding

today is monday…arRRgh!!

Seawal 4.00 pagi lagi aku dok layan chatting dengan si….,hehe…biarlah rahsia…..esok nk keje nie…warrRgh! lebam..confirm kitaran hidup aku tak cukup nie,tambah plak ngan keje opis yang bertimbun…oleh kerana waktu tido aku tak setimpal dengan bebanan kerja yang dilalui,maka aku pun tak keje la separuh ari…sebenarnya bukan takbleh bangun saje nak half day lagipun en.courrier nak … Continue reading

Uncategorized

oh! Bangkok

boss: wei tom ko ader pojek tak 10hb feb nie?? aku: tak der plak rasanya..ngaper?? boss: kita gie bangkok wat testing nak..? aku : ok jer..dah lama pon tak gie joli-joli kat sana..hehehe boss: cantek!! Begitulah perbualan antara boss dan pekerjanya yang kacak…muhahaha..giler perasan..ok gak gie bangkok dah lama tak kuar negara nie, tue pon … Continue reading

photojurnalist

Thaipusam

Pada thaipusam yang lepas akmal,jidin dan aku telah pergi ke batu caves untuk tengok sendiri macam maner perayaan kaum india nie berlangsung selama nie tgk kat depan tvĀ  atau pun kat surat khabar jer..punyalah semangat nak pergi tgk thaipusam nie aku ambik keputusan untuk tido umah akmal bukan aper malas nak tido umah nanti alamat … Continue reading