potraiture

Versi gadis chantekK…

salam smua rakyat malaysia…. Entry kali agak menarik iaitu berjudul ‘ Versi gadis chantek’…yeahhH..yeaHh..nie tidak bermakna aku seorang kasanova jauh sekali la di gelar ‘bapa gula’..adegan ini terjadi apabila rakan baek aku Mr.faiz(cs forumer)..memberi peluang utk aku shoot rakan-rakan wanita nya yg di ketuai oleh miss Alin(cs forumer),raihan, zeynab and suzy…thank a lot miss Alin … Continue reading

photojurnalist

dari shah alam-ipoh-kuala kangsor

Minggu lepas bermula musim kenduri-kendara…Rata-rata rakan sebujang telah meninggalkan aku mereka pergi membawa bini..cewah!…sabtu dan ahad lepas mmg banyak jemputan lebih dari 5 utusan raja sehari…pening jugak laa mana satu nak pergi semuanya kawan baik…jauh-jauh plak lokasinya…oleh kerana hasutan yg sangat kuat,aku dengan relanya telah menerima cadangan housemate aku utk pergi ke sayong,kuala-kangsor…yang mana merupakan … Continue reading

Uncategorized

Haikal & ika : engagement

Event : Engagement Date : 10 Feb 2009 Venue : Rawang Taniah kpd haikal & ika atas ikatan pertunangan yang lepas,semoga berakhir ke jinjang pelamin hendaknya..Amin!..haikal nie officemate aku sama-sama masuk keje kat Sirim pada tahun 2004..dalam diam tau-tau jer dah nk tunang nasib laaa aku jadi photographer tunang dia kalau tak kompom tak tau…aku … Continue reading

potraiture

kanak-kanak

Banyak kenangan zaman aku kecik dulu..sonok yer kalau bleh berpatah balik pada zaman dulu-dulu…zaman aku dulu tak tau pasal benda-benda alah mcm ps2 ker,astro ker,internet ker jauh sekali lah talipon bimbit…yang aku tau berkubang jer kat tali air,main tuju tin,lastik burung…mcm2 lagilah..duduk kg best mcm2 aktiviti bleh buat…kalau nk cita panjang lebar mmg 3 hari … Continue reading

uncategories

finally…i’m Holgaman

Raboouu yg lepas adalah hari yg amat berbahgia bg aku…seketul camera mainan jenama ‘holga 120CFN’ mutlak menjadi milik aku…hampir sedekad harapan aku untuk memiliki camera nie terpendam….akhirnya!! dapt jugak aku ..walaupun en.jidin agak keberatan untuk menjualnya…hehehehe..walaupun camera nie tidak mendapat sambutan hayat dipasaran,tapi ianya menambat hati segelintir peminat photography yang mahu kelainan dlm gambar yang … Continue reading