uncategories

ikan keli yang hilang…

location : Selera Central,Kota Damansara Date : 22 April 2009 Tag : Bawal power.. link : www://bawalpower.blogspot.com keli…bawal…??? per tue…?? sejenis bunga ker??..bukan tue adalah sejenis ikan yg bernafas mggunakan paru-paru..muhehehe…Pada mlm tue aku,akmal,qayyum,mior-boyot,ajip,faiz,wan dan rizal sedondon pergi ke kota damansara utk menjamu selera ala2 kg yg mana telah di gempa-gembur kan oleh abg shamril … Continue reading

sport

MITI Golf Tournament 2009

Event : Ministry International Trade And Industry(MITI) Location : Seri Selangor Golf Club,Damansara Date : 18 April 2009 Dah lamer rasanya tak update blog nie… sejak menjak nie kerja opis belambak plak,baru lah mlm nie ade kesempatan utk update blog nie…hehehe..Pada tarikh 18hb april 2009 yang lepas sekali lagi group sy nie berpeluang utk ‘shoot’ … Continue reading

sport

mari merempit..

lokasi : tepi parit sec 18 tarikh kejadian : 11 April 2009 Kejadian yang berlaku ini adalah atas dasar suka sama suka antara pemandu berbahaya enchek koyak (nama sebenar faizal tahir)…muhehehe…pojek ini adalah kelolaan mr.manager atau nama sebenar beliau enchek fadh yang mana beliau ingin mengabadikan potret-potret drift nie sebagai latihan photography hujung minggu…antara yang … Continue reading

Uncategorized

GFII President Cup 2009

Event : GFII Golf Tournament Venue : Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah(KGSAAS) Mode : Stableford (President Nine & Alam Shah Nine) Date : 29 March 2009 thank faiz ..video Dah lama rasanya tak bermain golf nie…sejak tiger wood berpindah ke amarika dan ryo ishikawa ke jepun…hehehe..gurau jer..actually entry kali nie aku berpeluang utk shoot … Continue reading