photojurnalist

Cuti-cuti Malaysia

Tujuaan : Bercuti dan hilangkan kekusutan di kota Lokasi : Tawau-sempoerna-pulau mabul-pulau sipadan-tawau Tempoh : 4 hari 3 malam Tajaan : Sendirian Berhad Pada minggu lepas aku dan rakan office telah bertolak ke sabah untuk bercuti yang percutian nie telah di rancang dari tahun lepas lagi..So minggu lepas berakhirlah penantian selama 6 bulan utk pergi … Continue reading

uncategories

awek baru saya…

salam, dah lame sy berkenan dgn awek nie..tp baru sekarang dapat bermesra dengan dia…huhu…sy memilih dia bukan kerna paras rupa tapi ciri-ciri dia yg mengagumkan…petang tadi adalah ari yg amat bahgia bg diri sy…pabila dia cuba genyit 2 mata ngan saya…pe lagi mcm kucin di sua ikan laaa…tanpa segan silu sy pinang dia dari tokey … Continue reading

potraiture

Siti & Nazri – Maternity

Location l Tasek Shah Alam Date l 10 May 2009 Sejak kebelakangan nie asyikk gie shoot jer ..dah kurang dah nk bermesra bersama ngan housemate….hari keje kompom balik mlm,sampai umah terus layan tido…weekend jer pepagi dah ilang..hehehe…penat sket ..tapi enjoy laaa sebab benda yang kita buat nie kita minat…..tak kisah laaa klu asyik berkepit jer … Continue reading

potraiture

Happy mother’s Day

selamat hari ibu makkk…..i love u…muahhhh Sempena hari ibu ini,nurie ingin mengucapkan selamat hari ibu kepada mereka yang bergelar ibu dan juga pada mereka yang akan menjadi seorang ibu, semoga menjadi ibu yang penyayang… Orang kata aku lahir dari perut mak.. (bukan org kata…memang betul) Bila dahaga, yang susukan aku….mak Bila lapar, yang suapkan aku….mak … Continue reading

wedding

Siti & Azlan

Event l Wedding Date l 3 may 2009 Location l Trolak Selatan,Sungkai,Perak Habis jer shoot di kuala hari sabtu tue….kitaorg pon gerak ke ipoh utk lepak-lepak dan berehat kat hotel 7 bintang…cian faiz tidur atas tilam empuk…hehehe….tak byk pon kitaorg ronda ipoh yelah dah penat shoot kat kuala pe lagi …mata pon berat mcm kene … Continue reading