wedding

Anak-Bapak Kawen …

Bride/Groom : Mohamad Senuan & Intan,Faisal&Nieta Venue : PWTC,Kuala Lumpur Date : 30 May 2009 Photographer : Akmal,Qayyum and Me Dah lama rasanya tak update blog..agak busy sket dengan kerja-kerja opis dan terpaksa outstation sejak kebelakangan nie..So entry kali nie adalah melibatkan pasangan bapak dan anak bersanding bersama…mcm citer tan sri p.ramlie plak…hehehe…thank to en.senuan … Continue reading

wedding

Halim & norbaiti

Venue l Ampang Date l 31 June 2009 Featuring l Yus sekarang nie musim kawen menjelma lagi…so entry kali nie pon pasal wedding jugk…sebelum tue nk ucap time kaseh pada yuss kerna ajak aku tag pada majlis kali nie..pasangan nie telah selamat di ijap kabul kan pada 30 june 2009 yang lepas…nama pengantin laki nie … Continue reading

sport

Retrosuperbike

Venue l putrajaya Date l 24 May 2009 Photographers l Me,Yus and Tokwan Masa kecik dulu teringin sangat nak beli moto besar mcm kat atas niee….sampai laa sekarang nie tak kesampaian lagi…tapi takperr merasa jugak laaa ronda2 kejap bawak hayabusa..huuhu…jgn jeles….rasa nk masuk track sepang jer….nasib motor org…thank bro sebab kasi bergaya…muhehehe… mcm penah ku … Continue reading