uncategories

outing-KL

location : sekitar bandaraya kuala lompur date : 18 july 2009 sniper : faiz,ajib,meow,rosyam(muhehe) malam sabtu lepas lepak port biase kedai miza…kedai nie dah mcm umah kedua dahh..sket2 miza..sket2 miza….ayor kopi secawan lepak sampai ke pagi tau-tau jer dah nk ke halau ngan tokeyy kedai tue…punca abam khalid niee…hehehe…sonok layan cite kehebatan dia main film … Continue reading

uncategories

Back to future

sejak menjak nie aku mengalami beberapa simptom yg agak bahaya…kerap kali meroyan x tentu hala…terbayang-bayang film-film lama…camera-camera lama sperti nikon fm2,zenit 122,kiev,polaroid,lubitel,leica,voigtlander….dan kekadang camera mainan lca,smena,holga,vivitar…pon menjelma memanggil nama aku….adoyaiiii…knaper nieee….hehehe…sebenornya aku dah jatuh hati plak kat camera yg rare dan vintage nieee…susah nak di gambarkan dengan kata-kata…korang bayangkan bau camera yg lama dgn bentuk … Continue reading

wedding

kaMi dah Kawen..yuhuU!!

Event : Reception cheras jaya Bride&groom :1. Azman & Fiza/ Razis & syila Date : 28 June 2009 Photographer : Me,faiz and meow yeah!!.. anak-anak dara pakcik bahar dah selamat di ijab kabul dengan pasangannya…so tinggal lah dua org lagi anak terunanya…hoho..so yg kawen nie kakak dan adiknya yg mana adiknya kawan meow sama-sama satu … Continue reading

potraiture

Potret bersama family kak Cah..hehe

Location : putrajaya yg hujan Date : 20 June 2009 Terdetik kat hati nie sonok yer klu ader family nie,ada plak anak-anak yang comel macam anak-anak kak cah nie…rasa terhibur jer rasanya yer dengan kerenah bebudak nie kan…anak-anak nie lah penyeri umah tangga,walaupun kadang2 agak merimaskan dengan kerenah mereka tapi itu adalah sifat semulajadi anak2 … Continue reading