uncategories

My lovely darling

ari nie paling sonok bg aku..akhirnya dapat jugak aku memiliki kompakt Automat(lca) dan olympus XA…firstly thank to seller mr.raimi coz jual lca yg dah berusia 24 tahun tue dan selamat pulang ke moscow mlm nie….peace bro! sebenarnya dah lama ngidam camera nie…akhirnya dapat jugak… lepas niee kemana jer aku gie aku akan bawak gundik nie….hehehe..camera … Continue reading

uncategories

Kemerdekaan malaysia ke 52

Tinggal beberapa hari lagi negara kita iaitu malaysia akan menyambut hari kemerdekaan yang ke 52 tahun…sungguh banyak kejayaan dan perubahan yang kita telah kecapi selami ini…pahit,manis,sedih menjadi putaran peristiwa setiap perubahan masa…aku amat bersyukur lahirnya aku selepas merdeka tidak perlu mengangkat senapang untuk meraih keamanan…walaupun laungan merdeka di laungkan saban tahun tapi apakah erti pada … Continue reading

uncategories

Selamat berpuasa….

Lokasi : bilik 205 Date : 23 August 2009 Masa : masa sahur…. Sedar tak sedar bulan ramadhan muncul lagi…umur meningkat….yang muda menjadi dewasa…kanak-kanak menjadi remaja…smua yang beragama islam diwajibkan kan berpuase kerana ianya merupakan rukun islam yg ke 3.. walaupun ramadhan ini hanya setahun sekali mestilah kita sama-sama meningkat ibadah kerana bulan puasa ini … Continue reading

uncategories

Polaroid Untuk dijual….mari adik..mari abg..murahh-murah!!

raut wajah yg menarik.. body yg menggiurkan Sempena raya yang akan tiba nie,tidak lengkaplah kalau kita tidak mengabadikan kenangan dihari raya ini dengan potrait-potrait keluarga,rakan-rakan,ketua kg dan gadis2 pilihan hati dengan sebuah kamera polaroid..cepat dan lazat…Oleh itu aku nak menjual barangan kesayangan aku iaitu “polaroid Funkit” walaupun agak sedeh untuk melepaskannya tapi aku terpaksa….jodoh tak … Continue reading

uncategories

minggu lepas …part 2

model berbayar..hehee Minggu lepas juga aku berasa agak tersentuh sehingga menusuk kalbu..dengan kata-kata seorang yang berilmu dan di segani…tepat kata-katanya kearah aku walaupun pada masa tue ramai ada sambil tekun mendengar hujahnya….citenya bermula begini…jeng..jeng….seperti ari lain ari jumaat merupakan penghulu hari bg umat islam…smua akan menunaikan solat jumaat….tepat waktu solat jumaat aku masuk ke ruang … Continue reading

uncategories

minggu lepas…part 1

Dah lama tak update blog ini sejak mengalami beberapa musibah nie…minggu lepas merupakan hari paling getir bagi aku udah lerrr dapat memo di serang demam plak….3 hari dapat mc …angkara dapat demam secara mengejut bermula panas badan,sakit tekak,selsema,badan rasa kebas…ahh..sudah! kene penyakit yg glemour kat tv tue ker ??tanda-tanda dah aderrr….padahal aku dok umah jerrr … Continue reading

uncategories

Perginya seorang pencerita..

kat skolah aku nie :sek.men.Anderson ipoh Tak penah aku rasa akan kehilangan seorang pengarah film yang hebat bg aku dimalaysia ini…Yasmin ahmad adalah seorng pengarah yg bg aku merupakan satu dlm sejuta, mgkin hilang akan berganti tapi tak akan sama sepertinya..pemergianya merupakan kehilangan besar bagi negara kita jugak…setiap hasil karya walaupun bersahaja tapi penuh dgn … Continue reading