uncategories

Kotak Misteri..

Sejak menjak nie keadaan menjadi tidak keruan…ramai yg mahu merusuh dan ada juga yg sanggup melakukan ‘criminal’ semata-mata mahu melempiaskan nafsu serakah mereka tanpa menghiraukan keadaan sekeliling mahupun jiran tetangga..Ini semua kerna sebuah kotak misteri dari jepun nie…Aku dh x sanggup lg menahan kata2 sinis acapkali menghirup kopi puteh bersama mereka2 nie…Demi sebuah maruah tanpa … Continue reading

uncategories

Petang yg panas…

layan betoi minum milo free ptg2 yng dingin nie….alamak dh pukul 5 patut laaa badan mcm lemah2 jerr…embekk..embekkk…emmBekkK…mn plak dtg natang nie dlm opis aku nie..rasa nk mengamuk pn ader…br aku ingat klu bunyi kambing nie mesti si rambut ketak tue nk nganggu idup aku nie…skali dakwaan aku meleset..seorg rakan lama yg dh bergelar seorg … Continue reading

uncategories

coretan karut..

salam rakyat jelata… Tetiba pagi rabu nie aku tergerak plak nk menulis…nie mesti angkara kopi puteh yg aku hirup masa TT b’sama rakan separa berumur tp berwatakan remaja..lepak dan ngeteh adalah agenda utama…sambil mata berkeliaran mencari gmbar blanja..tp aku dh kira berjasa ari nie pasal hajat ‘zulgambar’ nk langit biru dah tercapai…hahaha…tp rugi plak x … Continue reading

uncategories

lomoraya

Date : 03 October 2009 Location : jibam house Event : lomoraya beruang yg hampir pupus.. salam smua, musim raya-raya nie sana -sini jemput open house rasanya tak sempat laaa nak kecik kan tank aku nie yg makin memboyot…adoiyaii…mak aku pon dh pandai komplen pipi aku dah makin melebar…tak kacak laaa aku macam nie..hehehe…sedikit gambar2 … Continue reading