uncategories

Selamat hari raya eidul adha.. :)

Sempena musim raya-raya nie aku wakil diri sendiri dengan rendah dirinya mengucapkan ‘SELAMAT HARI RAYA EIDUL ADHA’ kepada muslimin dan muslimat,rakan-rakan,client-client,gadis-gadis,pembaca blog,peminat-peminat dan sesiapa sahaja yang masih bernyawa…maaf juga di pinta klu ada ayat-ayat atau perbuatan yg menyinggung naluri atau perasaan… dengan itu aku menasihatkan smua penunggang semua jenis kenderaan tak kiralah yang berkuasa rendah … Continue reading

wedding

Aniq&Rizna

Date:25 November 2009 Location:seksyen 27,Shah Alam Event: Reception Official photographer: akmaladanan Assistant:aku and ajib Entry kawen-kawen malaysia kali nie memang menepati citarasa ‘PM’..muhibah betul aku tengok majlis kawen kali nie…mcm-mcm bangsa ader melayu,cina,india,bangla….puak kurdis jer tak der…nie lah namer yer 1 malaysia…ada ngak aku jeling-jeling masa majlis ni tgh ‘havoc’ leh tahan ngak vogue gadis … Continue reading

sport / uncategories

Pelumbaan sengit…

Aku sebenar dah lama tinggal dunia permotoran malaysia sejak pihak atasan main2 kroni nie…klu nk ikutkan darjat aku ni kira leh kata saing2 alonso,michael schumacher laa…sebelum nie pon litar mana aku tak main perlimen,jln p.ramlie,jln duta,lorong haji taib semua aku potong sayur jerr…sebut jer nama aku ramai yg hiruk pikuk..betapa gah yer aku masa tue.. … Continue reading

potraiture

Edisi : Bersama gadis

Date : 14 Novemberrr 2009 Location : Taman Botani Klang aku tau ramai yang sakit hati dengan aku beberapa hari nie…..mereka jeles tue…..lantak laaa!….sambil menari riang bersama gadis-gadiss dengan iringan kicauan burung…fuhhhh!… note baik: thank to all cosmo member ,abam eshazlii yg kacak bersama D3 tak lupa abam faiz yg telah pepagi ambik aku …haahhaha… Continue reading

wedding

Haikal&ika part II

Date : 08 November 2009 Location: Meru klang Event : solemnization OfficialPhotographer: mdnurie(me) Tag: Qayyum and Fahmi Selang seminggu dari majlis persandingan di rumah ika…bermula pula edisi perkahwinan dirumah haikal…di meru juga tidak kurang hebat yer kenduri-kendara yer ramai jugak yang datang..walaupun semua berbisik dalam bahasa yg aku kurang fahamiii tapi aku dpt mengawal keadaan … Continue reading

uncategories

sebuah impian ‘DIA’

Zaman kecil-kecilan dulu bila kesekolah cikgu akan bertanya…’Apakah cita-cita kamu bila besar nanti…???byk juga yg cite2 diorg nie walaupun masih belum baligh…ada yg mahu menjadi peguam,doktor,jurutera…tak kurang juga yg mahu menjadi manusia….tapi ari nie aku tak mahu cita cita2 aku yg nk jadi doktor tp sehingga kini…masih menjadi begini….sebab atas alasan itu aku nk cita … Continue reading

wedding

Haikal & Ika dah kawen…

Date : 01 Nov 2009 Event : Reception Location : Rawang Minggu lepas berakhir lah zaman bujang rakan kerja aku bernama haikal dan pasangannya ika…yang mana persandingan telah berlangsung di rawang selangor dengan riuh rendah yerrr…dan sanak saudara tersenyum riang menyambut raja sehari..perkahwinan mereka ini berkonsep kan melayu sejati dan ikea kotemporari…hehehe secara praktikal yer … Continue reading