wedding

Khairul & Lida

Event : Reception Location : Pusat Komuniti Bukit Cheras Date: 19 December 2009 Official Photographer : zulpictures Assistant Photographer : mdnurie Bulan cuti-cuti sekolah nie rasa sibuk pulak…rasa tak menang tangan pun ada..ada jugak sesekali nak guna kaki…banyak pulak jemputan kawin sejak menjak nie dan ada jugak rancangan nakal yang di anjurkan oleh rakan-rakan..isshhh..ishhh… rasa … Continue reading

wedding

Ahmad & Intan

Event : Reception Location : Intekma Resort Date: 19 Oktober 2009 Official Photographer : Akmal Assistant Photographer : mdnurie & kicap Taniahh enchekk Ahmad & puan Intan dah berkeluarga dah korangg…harap aku semoga berbahgialah ke akhir hayat hendakknya..tima kasih atas layanan korang yang mesra-mesra gitu…hehehe… Continue reading

uncategories

Malaysia dan vietnam

Taniah aku ucapkan pada skuad bola sepak malaysia sebab berjaya gulingankan vietnam nie..lama jugak aku tunggu saat-saat dramatik macam nie…sejak 1989 beb…aku ingat rita rudaini pon baru nk main-main gincu masa nie…pewitttT! pasal game petang tue aku malas nk ulas lebih-lebih…sebab aku nyaris-nyaris nak sokong vietnam…dan nyaris-nyaris nak buang kawan aku ke luar tingkap… nasib … Continue reading

uncategories

RANTAI.ART EVENT

Date : 18-20 December 2009 Location : Red Bungalow(Behind Pelita Nasi Kandar, KLCC) Time : 10.00Am – 10.00Pm click sini utk keterangan lanjut lomokids Pada minggu nie mana-mana yang tak ada hala tuju untuk mengisi masa lapang..marilah kita ke ‘RantaiArt Event’ untuk memeriah kan majlis muda-mudi nie,tak kene bayar pon..freee aje…di ulangi…freee aje… Dengar cite … Continue reading

potraiture

edisi bersama gadiss II

Date: 11 December 2009 Location: shah alam Talent: Aima Photographer : Aku,AWan setiawan,Rizal,botak(lupa nama),Hasrul,mior & ajib.. amacam manis tak gadis nie…??mcm gula-gula kan…nama dia Aima masih single lagi nie…sesiapa nk pasang niat tue tak payah lah…balak dia penulis blog nie…kehkehkeh… aku nk ucap terima kasih laaa bebanyak pada encik awan setiawan selaku ketua kontijen kerna … Continue reading