potraiture

Pulau Ketam Photo Walk

Date: 27 December 2010 Location: Pulau Ketam,Klang Orgonizer: ButikTee(Shazlishot) Sebelum tamat tahun 2009 sempat jugak aku layan-layan outing nie…saja jerrr join anjuran brother shazli nie tak pergi nanti kecik plak hati dia…kehkehkeh..boleh jugak tajamkan ilmu sambil tue boleh jugak asah-asah mata yang kian tumpul nie…outing kali memang happening habis lebih kurang 150 orang peserta yg … Continue reading

uncategories

Perjalanan misteri di tahun baru

Hari nie khamis 2010…1st time aku cuti tahun nie…saje jerr nak rehat-rehat badan…tak manis plak org tengok klu aku tak cuti…tahun baru nie aku nak setting rajin lebih…kasi pihak atasan usya-usya sket…bukan macam budak opis aku nie dah pandai tido awal…ada jugak niat aku nak jadi gunting dalam lipatan…..kasi kucar-kacir skettt bebudak nie buat keje…. … Continue reading