uncategories

12 Rabiulawal 1431

salam, Tanggal 12 Rabiulawal 1431 ini umat islam akan menyambut hari kelahiran junjungan besar Nabi Muhammad SAW..marilah kita bersama berselawat ke atas baginda dengan penuh ikhlas ..agar kita dapat menghayati segala pengorbanan dan suka duka baginda dalam memperjuangkan syiar islam.. Dengan itu aku mengucapkan selamat menyambut Maulidur Rasul kepada semua umat islam walaupun di mana … Continue reading

uncategories

Alaf baru

Petang tadi aku lepak dengan mior & barney sambil sembang-sembang hal duniawi…boleh tahan jugak fakta-fakta mior nie…ada masa depan untuk jadi DO…aku lepak tepi jer sambil pekena rokok….per barang nak campur tangan hal-hal budak it nie… entah macam mana teringin pulak nak cucuh rokok guna barney punya pemetik api..agak rare jugak pemetik apinya…tiba-tiba rasa down … Continue reading

uncategories

kerana mulut badan binasa…

untuk paparan lebeh luas tekan sini tak sangka kekadang benda yang kita anggap gurauan boleh jugak sakitkan hati orang lain yang kita tak perasaan…semalam tengah surf blog feveret aku terjumpa plak artikel nie…makan dalam jugak pengertian cerita hidup dia nie..nyaris jugak nak titiskan air mata…. kalau di ungkit kisah silam hidup aku nie…memang gelap jugak … Continue reading

uncategories

tahun ‘tiger’ kembali lagi..

semalam memang ari paling ngetop aku penah rasa…ramai jugak rakan-rakan artis puji-puji aku nie…nora danish,maya karin,ramona rahman semua ucap taniahh….pergghh!!!…nama gua naik …penyanyi paling manis…. cilakak gua mimpii…gua rasa mcm betul jer benda nie berlaku…baru nak riakk sket kat bebudak yg kutuk gua selama nie….baru tahu saper zainuri arshad…betoi kata org tua-tua..mimpi adalah mainan setan..so … Continue reading