uncategories

Fiesta hari itu..

kemeriahan pesta belon-belon panas nie melebihi dari tahun lepas..macam biasa jalan jammed menjadi acara utama kat putrajaya nie…tak kurang jugak yang memandu secara aggresif…banyak lagi yang perlu di baiki sifat-sifat rakyat malaysia nie…ok lah aku malas nak komen lebih lanjut masalah peribadi mereka nie..kat sekolah dah ajar dah macam mana nak menghormati orang tua…kehkeh Melalui … Continue reading

wedding

Hilmi & Fadilah

Event : Reception Venue : Teluk Gong,Klang Date : 28 February 2010 Official Photographer : mdnurie Assistant Photographer : ajib Taniah yer Lt Mohd hilmi dan pasanganya Fadilah semoga kebahgian kekal pada kamu berdua ..Banyak-banyak job wedding,nielah kali pertama shoot abang army…Boleh tahan sematnya..serba putih berpedang di pinggang lagi..fuhh!! mcm zorro…teringat lepas spm dulu nyaris-nyaris … Continue reading

uncategories

Street Outing paling urban tahun ini..

paparan lebih luas tekan sini Kehebatan dunia camera digital di malaysia di tahap klimak skrg niee..purata yang mengantungkan camera di leher juga bertambah sehari ke sehari dan juga yang mengantikan anting-anting dengan camera …nmpak stylo kan…??ader berita baikk bagi pengguna camera…yeahh… adakah anda cukup urban…??nie dia teman nak promote sket outing paling hebat anjuran peveyhack.com … Continue reading

uncategories

‘hotballonfiesta’…datang lagi..oyeh!..oyehh!!

Venue : Precient 2 adjacent to the monument Alaf Baru Date : 18 – 20 March 2010 Entrance : Free info : http://www.myballoonfiesta.com/ Hasil penganjuran yang pertama pada tahun lepas(2009)…sambutan agak menghairahkan, dengar khabar angin dalam 4 hari jerr hampir 150,000 pengunjung..perghh!!…memang rakyat malaysia suka berhibur…bagi aku tahun lepas merupakan pertama kali juga tengok depan … Continue reading

uncategories

Warna- warni di taman lampu

Location : I-city commercial park,Sec 7,Shah alam Port lampu-lampu nie meriah jugak sejak menjak nie..mungkin khabar angin nya dah tersebar luas ke lembah klang nie…kalau yang mana tak pernah datang tempat nie datang lah …free jer masuk …lokasi nya pulak berhampiran dengan pintu masuk uitm shah alam…dari tol sg rasah pon dah buleh tengok-tengokk… setakat … Continue reading

wedding

Nooriman & Nursuhada

Event : Reception Venue : Sec 18, Shah Alam Official Photographer : mdnurie Assistan Photographer : Ajib Setelah seminggu berada di batu pahat kini giliran majlis bertandang di shah alam…majlis diserikan dengan alunan nasyid kotemporari…sejuk jerr rasanya…nooriman atau nama glemer nya emay tersenyum riang tanda seronok dah menjadi suami orang…suhada pulak tensenyum sipu..cewah!!..kehkeh… sempena hari … Continue reading

wedding

Adib & Noli Engagement

Event : Engagement Location : Kapar Official Photographer : Qayyum Assistant Photographer : mdnurie Tue dia akhirnya cik noli di kebas orang…melepas lah pakwe-pakwe kat luar sana…hehehee…taniah yer adib & noli…sebenarnya percintaan cik noli & adib nie tak dirancang…semuanya secara kebetulan jer…cewah!! macam makcik-makcik plak ayat aku nie…hehehe…kawan baru 3 bulan terus di pikat adib … Continue reading