wedding

Adib & Noli Engagement

Event : Engagement
Location : Kapar
Official Photographer : Qayyum
Assistant Photographer : mdnurie

wer

adib&noli engagement

adib&noli engagement

adib&noli engagement

adib&noli engagement

adib&noli engagement

adib&noli engagement

adib&noli engagement

adib&noli engagement

adib&noli engagement

adib&noli engagement

adib&noli engagement

adib&noli engagement

noli

Tue dia akhirnya cik noli di kebas orang…melepas lah pakwe-pakwe kat luar sana…hehehee…taniah yer adib & noli…sebenarnya percintaan cik noli & adib nie tak dirancang…semuanya secara kebetulan jer…cewah!! macam makcik-makcik plak ayat aku nie…hehehe…kawan baru 3 bulan terus di pikat adib ..tue lah di katakan jodoh..bak kata pepatah ‘ tak kemana lauk di pinggan mesti ke jatuh ke pinggan juge’..hahhahaha…gurau jerrr….

ehh..!! mana gambar tunang yerr..??…oOp…gambar tunang yer telah di rahsia kan…untukk memberi cerita lebih dramatik…sila datang majlis recepsinya…hehehe….

Pada sesiapa kat luar sana.. cik noli hebat org yerrr….kalau anda mempunyai duit berkoyan-koyan di dalam poket boleh lah buat investment..cik noli sedia membantu….

notekacak: sejak menjak nie…asyik shoot couple jawa jerr…pelik plakk rasa yer…kehkehkeh….pada qayyum jawa banting time kasehh ajak aku (mix eropah)…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s