uncategories

‘hotballonfiesta’…datang lagi..oyeh!..oyehh!!

Venue : Precient 2 adjacent to the monument Alaf Baru
Date : 18 – 20 March 2010
Entrance : Free
info : http://www.myballoonfiesta.com/

blog

Hasil penganjuran yang pertama pada tahun lepas(2009)…sambutan agak menghairahkan, dengar khabar angin dalam 4 hari jerr hampir 150,000 pengunjung..perghh!!…memang rakyat malaysia suka berhibur…bagi aku tahun lepas merupakan pertama kali juga tengok depan mata belon bentuk-bentuk cantik nie,bukan senang bebudak belon nie nak datang ada yang dari amarika,uk,jepun,france,jepun,chenderong balai…byk lagi laaa.. jauh deme datang..kalau nak tengok aku nya gambar event tahun lepas boleh check posting aku yang lama…

tinggal seminggu jer lagi ….jom la ramai-ramai memeriah keadaan..mana yang ada anak-anak kecik…anak-anak dara bawak sekali…kehkeh..yeahh!!

note: jangan menyesal kalau tak datang,aku dah ajak…jangan nk meroyan nak belon..nak belon nanti ..kehkehkeh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s