wedding

Hilmi & Fadilah

Event : Reception
Venue : Teluk Gong,Klang
Date : 28 February 2010
Official Photographer : mdnurie
Assistant Photographer : ajib

mohd hilmi & fadilah

mohd hilmi & fadilah

mohd hilmi & fadilah

mohd hilmi & fadilah

mohd hilmi & fadilah

mohd hilmi & fadilah

mohd hilmi & fadilah

mohd hilmi & fadilah

mohd hilmi & fadilah

mohd hilmi & fadilah

mohd hilmi & fadilah

mohd hilmi & fadilah

Taniah yer Lt Mohd hilmi dan pasanganya Fadilah semoga kebahgian kekal pada kamu berdua ..Banyak-banyak job wedding,nielah kali pertama shoot abang army…Boleh tahan sematnya..serba putih berpedang di pinggang lagi..fuhh!! mcm zorro…teringat lepas spm dulu nyaris-nyaris aku nak jadi army nie…nie semua angkara rakan sebaya suruh jadi orang biasa.kalau tak mesti kacak dan kuat lari…senang-senang jer pusing town bawak jet pejuang baru stylo…

ok lah malas nak mengarut dah…hehehehe…harap Lt hilmi & Fadilah enjoy dengan hasil yang tak seberapa dari aku nie..

nota : pada abam ajib trima kasihh kerana menemai aku sepanjang majlis..

Advertisements

3 thoughts on “Hilmi & Fadilah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s