potraiture

Pulau Ketam Photo Walk

Date: 27 December 2010 Location: Pulau Ketam,Klang Orgonizer: ButikTee(Shazlishot) Sebelum tamat tahun 2009 sempat jugak aku layan-layan outing nie…saja jerrr join anjuran brother shazli nie tak pergi nanti kecik plak hati dia…kehkehkeh..boleh jugak tajamkan ilmu sambil tue boleh jugak asah-asah mata yang kian tumpul nie…outing kali memang happening habis lebih kurang 150 orang peserta yg … Continue reading

potraiture

edisi bersama gadiss II

Date: 11 December 2009 Location: shah alam Talent: Aima Photographer : Aku,AWan setiawan,Rizal,botak(lupa nama),Hasrul,mior & ajib.. amacam manis tak gadis nie…??mcm gula-gula kan…nama dia Aima masih single lagi nie…sesiapa nk pasang niat tue tak payah lah…balak dia penulis blog nie…kehkehkeh… aku nk ucap terima kasih laaa bebanyak pada encik awan setiawan selaku ketua kontijen kerna … Continue reading

potraiture

Edisi : Bersama gadis

Date : 14 Novemberrr 2009 Location : Taman Botani Klang aku tau ramai yang sakit hati dengan aku beberapa hari nie…..mereka jeles tue…..lantak laaa!….sambil menari riang bersama gadis-gadiss dengan iringan kicauan burung…fuhhhh!… note baik: thank to all cosmo member ,abam eshazlii yg kacak bersama D3 tak lupa abam faiz yg telah pepagi ambik aku …haahhaha… Continue reading

potraiture

Potret bersama family kak Cah..hehe

Location : putrajaya yg hujan Date : 20 June 2009 Terdetik kat hati nie sonok yer klu ader family nie,ada plak anak-anak yang comel macam anak-anak kak cah nie…rasa terhibur jer rasanya yer dengan kerenah bebudak nie kan…anak-anak nie lah penyeri umah tangga,walaupun kadang2 agak merimaskan dengan kerenah mereka tapi itu adalah sifat semulajadi anak2 … Continue reading