sport / uncategories

Pelumbaan sengit…

Aku sebenar dah lama tinggal dunia permotoran malaysia sejak pihak atasan main2 kroni nie…klu nk ikutkan darjat aku ni kira leh kata saing2 alonso,michael schumacher laa…sebelum nie pon litar mana aku tak main perlimen,jln p.ramlie,jln duta,lorong haji taib semua aku potong sayur jerr…sebut jer nama aku ramai yg hiruk pikuk..betapa gah yer aku masa tue.. … Continue reading

sport

Retrosuperbike

Venue l putrajaya Date l 24 May 2009 Photographers l Me,Yus and Tokwan Masa kecik dulu teringin sangat nak beli moto besar mcm kat atas niee….sampai laa sekarang nie tak kesampaian lagi…tapi takperr merasa jugak laaa ronda2 kejap bawak hayabusa..huuhu…jgn jeles….rasa nk masuk track sepang jer….nasib motor org…thank bro sebab kasi bergaya…muhehehe… mcm penah ku … Continue reading

sport

MITI Golf Tournament 2009

Event : Ministry International Trade And Industry(MITI) Location : Seri Selangor Golf Club,Damansara Date : 18 April 2009 Dah lamer rasanya tak update blog nie… sejak menjak nie kerja opis belambak plak,baru lah mlm nie ade kesempatan utk update blog nie…hehehe..Pada tarikh 18hb april 2009 yang lepas sekali lagi group sy nie berpeluang utk ‘shoot’ … Continue reading

sport

mari merempit..

lokasi : tepi parit sec 18 tarikh kejadian : 11 April 2009 Kejadian yang berlaku ini adalah atas dasar suka sama suka antara pemandu berbahaya enchek koyak (nama sebenar faizal tahir)…muhehehe…pojek ini adalah kelolaan mr.manager atau nama sebenar beliau enchek fadh yang mana beliau ingin mengabadikan potret-potret drift nie sebagai latihan photography hujung minggu…antara yang … Continue reading