uncategories

Maher zain – Sejuk dengar lagu nie

Artist: Maher Zain Album: Thank You Allah sejak-menjak nie aku dah tak layan sangat lagu-lagu indie jauh sekali layan keroncong..sejak pertama kali dengar lagu ‘Maher zain’ di corong realplayer aku niee…terus jatuh cinta plak…lagu bagus..lirikk manis…tersentuhh jiwa nakal aku niee…hehehe…pada mereka yang tak penahh lagi dengarr cuba-cuba beli yang ori…pergghh!!..dia punya ‘feel’ sampai hati… note … Continue reading

uncategories

Fiesta hari itu..

kemeriahan pesta belon-belon panas nie melebihi dari tahun lepas..macam biasa jalan jammed menjadi acara utama kat putrajaya nie…tak kurang jugak yang memandu secara aggresif…banyak lagi yang perlu di baiki sifat-sifat rakyat malaysia nie…ok lah aku malas nak komen lebih lanjut masalah peribadi mereka nie..kat sekolah dah ajar dah macam mana nak menghormati orang tua…kehkeh Melalui … Continue reading

uncategories

Street Outing paling urban tahun ini..

paparan lebih luas tekan sini Kehebatan dunia camera digital di malaysia di tahap klimak skrg niee..purata yang mengantungkan camera di leher juga bertambah sehari ke sehari dan juga yang mengantikan anting-anting dengan camera …nmpak stylo kan…??ader berita baikk bagi pengguna camera…yeahh… adakah anda cukup urban…??nie dia teman nak promote sket outing paling hebat anjuran peveyhack.com … Continue reading

uncategories

‘hotballonfiesta’…datang lagi..oyeh!..oyehh!!

Venue : Precient 2 adjacent to the monument Alaf Baru Date : 18 – 20 March 2010 Entrance : Free info : http://www.myballoonfiesta.com/ Hasil penganjuran yang pertama pada tahun lepas(2009)…sambutan agak menghairahkan, dengar khabar angin dalam 4 hari jerr hampir 150,000 pengunjung..perghh!!…memang rakyat malaysia suka berhibur…bagi aku tahun lepas merupakan pertama kali juga tengok depan … Continue reading

uncategories

Warna- warni di taman lampu

Location : I-city commercial park,Sec 7,Shah alam Port lampu-lampu nie meriah jugak sejak menjak nie..mungkin khabar angin nya dah tersebar luas ke lembah klang nie…kalau yang mana tak pernah datang tempat nie datang lah …free jer masuk …lokasi nya pulak berhampiran dengan pintu masuk uitm shah alam…dari tol sg rasah pon dah buleh tengok-tengokk… setakat … Continue reading

uncategories

12 Rabiulawal 1431

salam, Tanggal 12 Rabiulawal 1431 ini umat islam akan menyambut hari kelahiran junjungan besar Nabi Muhammad SAW..marilah kita bersama berselawat ke atas baginda dengan penuh ikhlas ..agar kita dapat menghayati segala pengorbanan dan suka duka baginda dalam memperjuangkan syiar islam.. Dengan itu aku mengucapkan selamat menyambut Maulidur Rasul kepada semua umat islam walaupun di mana … Continue reading