wedding

From Banting with LOVE

Event : Reception Date : 5 April 2010 Venue : Dewan Jugra,Banting Bride & groom : 1. Mahathir & Eton 2. Faizul & Yaya Official Photographer : Qayyum Studio Asst.Photographer : mdnurie Firstly..thank to qayyum studio kerana mempercayai aku as second photographer untuk majlis persandingan di banting ini..Majlis ini berlangsung untuk meraikan dua pasangan sekali … Continue reading

wedding

Hilmi & Fadilah

Event : Reception Venue : Teluk Gong,Klang Date : 28 February 2010 Official Photographer : mdnurie Assistant Photographer : ajib Taniah yer Lt Mohd hilmi dan pasanganya Fadilah semoga kebahgian kekal pada kamu berdua ..Banyak-banyak job wedding,nielah kali pertama shoot abang army…Boleh tahan sematnya..serba putih berpedang di pinggang lagi..fuhh!! mcm zorro…teringat lepas spm dulu nyaris-nyaris … Continue reading

wedding

Nooriman & Nursuhada

Event : Reception Venue : Sec 18, Shah Alam Official Photographer : mdnurie Assistan Photographer : Ajib Setelah seminggu berada di batu pahat kini giliran majlis bertandang di shah alam…majlis diserikan dengan alunan nasyid kotemporari…sejuk jerr rasanya…nooriman atau nama glemer nya emay tersenyum riang tanda seronok dah menjadi suami orang…suhada pulak tensenyum sipu..cewah!!..kehkeh… sempena hari … Continue reading

wedding

Adib & Noli Engagement

Event : Engagement Location : Kapar Official Photographer : Qayyum Assistant Photographer : mdnurie Tue dia akhirnya cik noli di kebas orang…melepas lah pakwe-pakwe kat luar sana…hehehee…taniah yer adib & noli…sebenarnya percintaan cik noli & adib nie tak dirancang…semuanya secara kebetulan jer…cewah!! macam makcik-makcik plak ayat aku nie…hehehe…kawan baru 3 bulan terus di pikat adib … Continue reading

wedding

Nooriman & Nursuhada

Location : Batu Pahat Date : 13 Feb 2010 Event : Reception Official Photographer : mdnurie Assistant Photographer : Qayyum & ajib taniah kat nooriman & suhada semoga bahagia hingga ke akhir hayat..maaf lah lambat sket update..ada kerja-kerja di luar kawasan..hehehe…camner noriman seronok kawen…??hehehe…pada suhada study rajin-rajin nya lepas nie boleh lah ikut hubby duduk … Continue reading